Soal Jawab bersama Rhys William… Bahagian 2

Haritu saya tanya “Ask me anything”… ada ramai orang hantar soalan. Dalam “ask me anything” bahagian kedua ni, saya cuba lagi sekali jawab soalan-soalan anda sebaik mungkin..

  • Rhys dah masuk Islam?
  • Rhys berkerja sebagai apa.. tak kan hanya review makanan?
  • Abang Rhys masih buat YouTube tak?
  • Boleh tak Rhys buat top 5 makanan melayu paling Rhys suka?
  • Suka makanan durian tak? Kenapa so many European didnt like the smell with durian?
  • Nasi lemak or fish and chips? (Soalan panas ni!)
  • From which city are you from?
  • Rhys nak stay Malaysia forever tak?
  • Bagaimana fasih berbahasa melayu? Kenapa Malaysia menjadi pilihan anda?
  • What makes you happy every day?
  • Dan beberapa soalan yang lain…

Tengok video kat bawah untuk jawapan-jawapan saya 🙂

Ada lagi soalan-soalan orang nak tanya kepada saya? Follow saya di Facebook dan Instagram dan komen soalan-soalan anda – saya akan cuba sekali lagi jawab… 💁‍♂


📘 Klik sini untuk ebook “YouTube 3 Langkah” Bagaimana anda boleh menjadi seorang “YouTuber”

Author: Rhys William

Hai nama saya Rhys William. Blog ni pasal bila saya jalan2 di Malaysia dan bila saya nak cari makanan yang sedap :-)