Soal Jawab bersama Rhys William

Haritu saya tanya “Ask me anything”… ada ramai orang hantar soalan, dan hari ni saya cuba jawab sebaik mungkin..

  • Macam mana Rhys mula tinggal di Malaysia?
  • Why do you like to stay in Malaysia?
  • Macam mana Rhys fasih Bahasa Melayu?
  • Apa plan jangka panjang Rhys, akan terus di Malaysia atau pulang ke England?
  • Favourite food/makanan kegemaran?
  • Makanan apa Rhys paling tak boleh telan?
  • Ada plan tak untuk Rhys buat Malaysia food travel show untuk channel TV di UK?
  • Family Rhys pernah marah tak sebab duduk Malaysia lama sangat?
  • Bila sebenarnya Rhys berkhawin?
  • Bila nak hiking semula?
  • Apa projek terbaru Rhys?
  • Dan beberapa soalan yang lain…

Tengok video kat bawah untuk jawapan-jawapan saya 🙂

Ada lagi soalan-soalan orang nak tanya kepada saya? Follow saya di Facebook dan Instagram dan komen soalan-soalan anda – saya akan cuba sekali lagi jawab… 💁‍♂

Author: Rhys William

Hai nama saya Rhys William. Blog ni pasal bila saya jalan2 di Malaysia dan bila saya nak cari makanan yang sedap :-)