Pengalaman Saya Warded Covid-19

rhys william covid soal jawab

Bulan 7 tahun 2021 saya dan keluarga saya disahkan positif Covid-19 🤒

Sebab simptom sayaagak teruk, sekali dengan pneumonia dalam paru2- atas nasihat Doctor saya masuk hospital untuk rawatan. Saya juga dapat tahu saya positif denggi sekali 🤒

Selepas 10 hari warded dalam hospital dan lagi 7 hari recover di rumah akhirnya saya survivor covid-19 🙌

Pertama sekali Rhys nak ucap berribu-ribuan terima kasih kepada semua yang komen, mesej, call dan hantar mesej dan doa pada Rhys dan keluarga. Sokongan dan kesayangan anda semua memberi saya dan keluarga saya semangat sepanjang masa ini 🙏🙏❤️❤️ Terima kasih and thank you ❤️❤️🙏🙏

Kepada semua yang bertanya soalan pasal pengalaman saya warded Covid, saya dah buat video dan cuba jawab soalan-soalan korang 🙌

  • “Macam mana Rhys kena Covid?”
  • “Apa reaction Rhys bila tahu positive covid?”
  • “Rhys kena covid stage berapa?”
  • “Simptom covid yang dialami?”
  • “Persiapan mental yang Rhys buat bila disahkan positif covid-19”
  • “Terlintas tak pasal kematian dalam fikiran?”
  • “Rhys dah vaksin ke?”
  • Dan macam-macam soalan lagi…

Tengok video kat bawah untuk jawapan-jawapan saya 🙏

p.s. Saya nak minta maaf kalau nampak agak penat dalam video ni. Jujur cakap saya masih belum sembuh sepenuhnya dan masih ada masalah penafasan sikit 🙏

Author: Rhys William

Hai nama saya Rhys William. Blog ni pasal bila saya jalan2 di Malaysia dan bila saya nak cari makanan yang sedap :-)