Club Cari Makan: Makan Tanpa Henti dengan FREE 30-Day Trial!

๐ŸŽ‰Kami teruja nak share berita menarik dengan korang.ย 

Kalau korang follow Club Cari Makan (CCM), ๐Ÿ˜‹ย  mesti korang tau yang kami ni suka share keseronokan makan-makan dan makanan yang sedap-sedap, menyelerakan dengan semua. Kali ni, CCM nak bagi korang lagi satu benda yang best!

Jom join FREE 30-Day Trial Membership kami! ๐Ÿ”ฅ

Ye, ini bukan cobaan, ini betul-betul!๐Ÿ’ฅ CCM nak bagi korang free subscription selama 30 hari untuk korang explore semua benefits yang korang boleh dapat bila join club eksklusif ni.

Jom grab chance ni sementara peluang ada. ๐Ÿคฉ DAFTAR JADI MEMBER sekarang di website: carimakan.my

Dapatkan Diskaun 10% Untuk Setiap Bil!

Imagine korang boleh dapat diskaun 10% untuk setiap bil korang bila korang makan kat mana-mana partner restaurant CCM. ๐Ÿคฏ Memang win gila! Tak kira korang nak makan pasta creamy ke kari pedas, kita cover untuk meal breakfast, lunch, dinner!

Tapi Tunggu, Ada Lagi!

Menjadi ahli CCM bukan saja tentang diskaun (walaupun kami akui, diskaun kami memang terbaik). โœ… Jom tengok apa lagi yang korang boleh dapat:

1. Menang Voucher & Hadiah ๐ŸŽ‰: Setiap bulan, korang boleh menang voucher menarik dan makan free dengan ahli CCM yang lain. Siapa cakap tak ada free meal juga?

2. Group Komuniti Eksklusif Ahli ๐Ÿ’ฌ : Dapatkan info terkini tentang dunia food kat group komuniti eksklusif kami. Dapat latest update untuk korang jadi yang terawal grab promo-promo the best!

3. Jemputan Eksklusif ๐Ÿ† : 

Jadi tetamu kehormat untuk launchings restaurant dan review food. Rasai sendiri kelazatan makanan yang terbaru sebelum orang lain!

4. Tawaran & Promosi Terbaik ๐Ÿ”ฅ : Dapatkan tawaran dan promosi paling menarik dari partner restaurant kami. Beat the crowd dan nikmati makan sedap-sedap!

5. Bersembang & Makan-makan ๐Ÿ‘ซ : Sertai gathering kami dan berkawan dengan orang yang sama minat dengan korang tentang food. Sambil makan, sambil borak. Syok juga!

Dah ready ke nak rasa benefit jadi ahli CCM ni? Dengan FREE 30-day trial, korang tak rugi apa-apa. Tak payah fikir panjang, jadi je member dan enjoy dulu.ย 

DAFTAR sekarang di carimakan.my

Jom, kita serbu, nikmati diskaun dan enjoy setiap meal!