Free Minicourse

Minta maaf semua tapi buat sementara waktu, Free YouTube Minicourse saya TUTUP.
Terima kasih semua yang pernah daftar, dan saya harap bermanfaat semua 🙂

Jangan risau, walaupun minicourse dah tutup masih ada peluang untuk anda belajar bagaimana nak mula sebagai seorang “YouTuber” dengan baca e-buku saya “YouTube 3 Langkah”.

Untuk orang yang teringin mula dalam YouTube dan menjadi seorang “YouTuber”, ataupun orang yang mungkin dah ada YouTube channel dan nak kembangkan channel ke tahap seterusnya – inilah ebook untuk anda!

“YouTube 3 Langkah” – Bagaimana anda boleh menjadi seorang “YouTuber” dan menjana pendapatan.. dalam 3 langkah yang mudah.

Setiap minggu saya dapat beratus-ratus mesej dari orang yang tanya saya macam mana nak mula menjadi YouTuber, dan apa mereka perlu buat untuk menjadi YouTuber.

Ebook ini ada lebih dari 100 muka surat penuh dengan pekara-pekara penting berkenaan YouTube, dan juga ada panduan “step-by-step” yang anda semua boleh ikut.

Ebook ini berdasarkan pengalaman saya sepanjang 3 tahun mengembangkan channel YouTube saya dari beberapa subscribers hingga lebih dari 200,000 subscribers dan lebih dari 28 juta views.

Saya akan bongkarkan semua yang anda perlu tahu tentang YouTube, setiap langkah, secara terperinci. Kalau anda ikut semua panduan ni, saya yakin anda boleh menjadi YouTuber sepenuh masa juga!