Leo Cuba Budu?.. Rhys dan Family Vlog Episode 3

Dah lama nak bawak family jalan-jalan dan makan-makan di Kelantan.. Akhirnya dapat hehe

Selamat datang ke lagi satu episode “Rhys dan Family Vlog”.

Bersempena “Cuti Krismas” Rhys dan family merentas ke Kota Bharu, Kelantan. Misi kali ini bukan saja untuk berjalan-jalan, tapi juga untuk menikmati pelbagai jenis makanan yang sedap dan popular di Kelantan. Juga nak bagi Leo dan Isteri Rhys cuba makan “budu” – agaknya mereka boleh telan tak hahaha

Nak tahu apa aktiviti Rhys dengan family buat? Jom tengok vlog ni..

🙏 Ribuan terima kasih kepada Issey – Guide Semutar tolong uruskan aktiviti-aktiviti Rhys di Kelantan.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLdu3LW4wVP4iXIJncFVv3w
IG: https://www.instagram.com/issey_guidesemutar/​

📍Senarai lokasi dalam video:

Pasar Kubang Pasu
D1, Kampung Pak Nik Ya,
15000 Kota Bharu, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/fMjmmbeTi41JGy3L8​

Pasar Siti Khadijah
Jalan Buluh Kubu, Bandar Kota Bharu,
15100 Kota Bharu, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/uxPtexNiHVinu7Un8

Kedai Makan Ike Bekok Kak Pah Abe Lah
Jalan Pantai Geting,
16200 Tumpat, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/GxwVifyx6zHJmxNd8

Pantai Geting
Jalan Pantai Geting,
16200 Tumpat, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/qYbqTSJ31mGDBMdA6

Gelanggang Seni
Jalan Mahmood, Bandar Kota Bharu,
15200 Kota Bharu, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/cthS51Zq7ZQtEFt96

Author: Rhys William

Hai nama saya Rhys William. Blog ni pasal bila saya jalan2 di Malaysia dan bila saya nak cari makanan yang sedap :-)