Leo Cuba Budu?.. Rhys dan Family Vlog Episode 3

Dah lama nak bawak family jalan-jalan dan makan-makan di Kelantan.. Akhirnya dapat hehe

Selamat datang ke lagi satu episode โ€œRhys dan Family Vlogโ€.

Bersempena “Cuti Krismas” Rhys dan family merentas ke Kota Bharu, Kelantan. Misi kali ini bukan saja untuk berjalan-jalan, tapi juga untuk menikmati pelbagai jenis makanan yang sedap dan popular di Kelantan. Juga nak bagi Leo dan Isteri Rhys cuba makan “budu” – agaknya mereka boleh telan tak hahaha

Nak tahu apa aktiviti Rhys dengan family buat? Jom tengok vlog ni..

๐Ÿ™ Ribuan terima kasih kepada Issey – Guide Semutar tolong uruskan aktiviti-aktiviti Rhys di Kelantan.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLdu3LW4wVP4iXIJncFVv3w
IG: https://www.instagram.com/issey_guidesemutar/โ€‹

๐Ÿ“Senarai lokasi dalam video:

Pasar Kubang Pasu
D1, Kampung Pak Nik Ya,
15000 Kota Bharu, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/fMjmmbeTi41JGy3L8โ€‹

Pasar Siti Khadijah
Jalan Buluh Kubu, Bandar Kota Bharu,
15100 Kota Bharu, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/uxPtexNiHVinu7Un8โ€‹

Kedai Makan Ike Bekok Kak Pah Abe Lah
Jalan Pantai Geting,
16200 Tumpat, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/GxwVifyx6zHJmxNd8โ€‹

Pantai Geting
Jalan Pantai Geting,
16200 Tumpat, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/qYbqTSJ31mGDBMdA6โ€‹

Gelanggang Seni
Jalan Mahmood, Bandar Kota Bharu,
15200 Kota Bharu, Kelantan
Google Map: https://goo.gl/maps/cthS51Zq7ZQtEFt96

Author: Rhys William

Hai nama saya Rhys William. Blog ni pasal bila saya jalan2 di Malaysia dan bila saya nak cari makanan yang sedap :-)